اگه نمیخوای مطالب زیر رو بخونی ، میتونی ویدیوی بالا رو تماشا کنی 0 تا 100 وارد کردن سایت در سرچ کنسول رو در ویدیو بالا توضیح دادم
سرچ کنسول گوگل یک نرم افراز رایگان می باشد که توسط شرکت گوگل در اختیار افراد قرار گرفته است. به کمک این سرویس می توانید به مجموعه اطلاعاتی دست پیدا کنید که هیچ سرویس دیگری در اختیار شما قرار نمی دهد.
با وجود اینکه در ابتدا با نام وبمستر تولز شناخته می شد، اما به گوگل سرچ کنسول تغییر کرد.
چرا که به اعتقاد مسئولین این شرکت، نام قبلی تکنیکال تر به نظر می رسید و همین امر می تواندنست روی باور افراد درباره این نرم افزار کاربردی تاثیر بگذارد.
زمانی که فردی تصمیم به راه اندازی یک وب سایت می گیرد، باید در مراحل ابتدایی اقدام به ثبت سایت در کنسول گوگل نماید.
موضوع حائز اهمیت این است که از سرچ کنسول گوگل می توان برای اپلیکیشن ها نیز استفاده نمود.
به همین دلیل توسعه دهندگان وب یا اپلیکیشن می توانند از آمار و اطلاعات حاضر در کنسول گوگل بهره ببرند.
با استفاده از گوگل سرچ کنسول می توانید به مجموعه ای از داده های دقیق درباره وب سایت خود و نوع نگاه موتورهای جستجو به آن دست یابید. علاوه بر آن امکان مشاهده ارورهای سایت، بررسی لینک های داخلی یا خارجی، تایید ایندکس شدن سایت و خیلی از موارد دیگر را خواهید داشت.
در کنار تمامی این موارد با دریافت نوتیفیکیشن های مهم از طریق کنسول گوگل می توانید سایت خود را به شکل بهتری مدیریت نمایید.
البته از داده های ارزشمند این نرم افزار درباره نوع رفتار کاربران در هنگام استفاده از وب سایت شما نیز نمی توان گذشت. شما می توانید رفتار کاربران وب سایت خود را به شکلی دقیق و کامل بررسی کنید و بدانید که آنها به چه شکلی وارد وب سایت شما شده اند. به عنوان مثال شما می توانید ببینید که آنها با چه کلمه کلیدی یا عبارتی شما را در جستجو گوگل پیدا کرده اند و رتبه خود در نتایج جستجو کلمه کلیدی مورد نظر را دریافت نمایید.
سرچ کنسول یک ابزار رایگان از طرف گوگل هست که کلی قابلیت عالی برای سئو کار ها داره اما این ابزار کمک میکنه تا صاحبان سایتها عملکرد سایتشان را بررسی کنند. نه تنها آمار دقیقی از وبسایتتون میده، بلکه میفهمید جستجوگرها چطوری سایت شما را در نتایج جستجو مشاهده میکنند.
شما میتوانید اطلاعات مربوط به کلمات کلیدی و جست و جوهای کاربران را مشاهده کنید تا برای آینده وب سایت خود و تولید محتوا برنامه ریزی بهتری داشته باشید.
بعد از افزودن وب سایت خود به کنسول جستجوی Google، میتوانید مشکلات خزیدن رباتهای گوگل را بررسی کرده و آنها را نیز رفع کنید.
برای ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل باید یکسری مراحل را پشت سر بگذارید. در ادامه این مقاله تصویری ثبت سایت در گوگل وبمستر خواهیم پرداخت.
1. در قدم اول باید وارد حساب گوگل خود شوید. میتونید کلمه search console رو در گوگل جستجو کنید تا بیار براتون یا برای این کار در مرورگر خود لینک https://search.google.com/search-console/about را وارد نمایید. سپس روی دکمه Start Now کلیک کنید.
در روش اول شما فقط ادرس سایت را وارد می کنید و فقط همان آدرس را تایید می کنید. بیشتر روش اول برای وبلاگ ها به کار میره و خیلی هم ساده هست
اما در روش دوم شما دامنه سایت را وارد می کنید و با تایید کردن آن کل دامنه و ساب دامنه ها تایید می شود.
روش ثبت دامنه با تمامی ساب دامنه ها رو اینجا براتون توضیح میدم.
1- مطابق تصویر پایین آدرس وب سایت خودتان را با توجه به www یا http و https وارد کنید. در وارد کردن این آدرس دقت به خرج دهید. نام دامنه خود را در باکس قرار گرفته در بخش Domain وارد کرده و سپس روی دکمه Continue کلیک می کنید.
در این روش دیگر نیازی به افزودن زیردامنه های دیگر سایت یا پروتکل های دیگر نمی باشد.
در زمان ثبت سایت در کنسول گوگل از این طریق تمامی این زیر دامنه ها یا پروتکل ها نیز برای شما در نظر گرفته می شود. در نتیجه شما باید آدرس سایت خود را به صورت YourDomain.com وارد نمایید. برای ثبت مالکیت از این طریق باید از DNS record استفاده شود.
در حالت دوم باید در کادر قرار گرفته در بخش URL prefix آدرس سایت خود را وارد نمایید. سپس روی دکمه Continue کلیک کنید. در نظر داشته باشید که باید آدرس سایت خود را به صورت کامل و به حالت http://YourDomain.com وارد نمایید. بدین ترتیب تنها URL وارد شده تحت پروتکل مشخص شده ثبت می شود. در نتیجه شما باید برای اضافه کردن زیردامنه ها یا پروتکل های دیگر به صورت جداگانه اقدام نمایید.
حالت اول: در حالت اول نام دامنه خود را وارد میکنید. این حالت تمام زیردامنههای موجود را نیز برای شما در نظر میگیرد. پس از ثبت بر روی گزینه continue کلیک کنید. معمولاً توصیه میشود برای ثبت سایت از این حالت یعنی ثبت دامنه استفاده شود. استفاده از این گزینه کنسول جستجوی گوگل را به تمام زیردامنههای سایت شما متصل میکند. حالت دوم: در این حالت باید آدرس کامل سایت خود را وارد نمایید. سپس بر روی continue کلیک کنید. در این حالت تنها Url وارد شده تحت همان پروتکل برای شما ثبت میشود.
در قدم بعدی گوگل باید اطمینان پیدا کنه که وب سایت یا اپلیکیشن مورد نظر متعلق به شما هست یا نه . به عبارت ساده تر وب سایت شما وریفای خواهد شد. برای اثبات مالیک خود می توانید به چندین روش اقدام نمایید. روش پیشنهادی خود گوگل استفاده از فایل HTML است. اما در صورتی که نمی توانید از این روش استفاده کنید، می توانید از سایر روش های پیشنهادی استفاده کنید. در ادامه به معرفی و توضیح هر یک از این روش ها خواهیم پرداخت.
در این روش فقط یک راه برای تأیید کردن دامنه خود دارید و آن هم اضافه کردن یک رکورد dns به دامنه هاستتان است. پس مرحله به مرحله پیش میرویم. ابتدا مطابق تصویر زیر رکورد را کپی کنید.
حالا لازم است تا وارد هاستتان شوید.
در داشبورد سی پنل از بخش domain وارد Zone Editor شوید.
بعد از ورود به برگه Zone Editor کافیست دکمه MANAGE دامنه مورد نظرتان را کلیک کنید.
حالا از بخش add record کافیست یک TXT record ایجاد کنید.
بعد از آن لازم است تا آدرس دامنه خودتان را بدون هر گونه www و http در بخش name وارد کنید و از بخش record هم دقیقاً همان رکورد گوگل را کپی کنید. (به راهنمای تصویری دقت کنید) و سر انجام روی دکمه ADD RECORD کلیک کنید. کار تمام است.
نکته: بعد از انجام فرایند بالا ممکن مقداری طول بکشد تا عملیات انجام شده اعمال شود. یعنی در صورتی که بلافاصله به گوگل مراجعه کنید و روی دکمه VERIFY کلیک کنید تأیید انجام نشود.
در دایرکت ادمین روش کار از سی پنل بسیار سادهتر است. در داشبورد اصلی دایرکت ادمین روی DNS Management کلیک کنید.
حالا کافی است یک TXT record ایجاد کنید. کار بسیار ساده است. از بخش اول دامنه را وارد کنید و بخش دوم یعنی txt همان رکورد گوگل را کپی کنید و دکمه ADD را بزنید.
فرایند تمام شد. همانطور که قبلتر گفتیم کافی است بین 1 دقیقه تا 1 روز صبر کنید تا رکوردها به دست گوگل برسد. و بعد از آن به گوگل مراجعه کنید و روی VERIFY کلیک کنید. سایت ما که در ویدیو مشاهده میکنید در کمتر از 1 دقیقه ثبت شد ، جدیدا سیستم گوگل در سال 2023 واقعا بهتر شده در زمینه ثبت وبسایت در گوگل
در این مورد نیاز است تا نقشه سایتتان را نیز ثبت کنید، پیشنهاد میکنم ابتدا نقشه و ربات سایت را در سایت ایجاد کنید و بعد سایت را در کنسول ثب کنید گوگل معمولاً خیلی سریع تمام صفحات سایت شما را ایندکس میکند. اما ایندکس شدن به معنای آمدن در نتایج گوگل نیست. شاید گوگل تصمیم بگیرید صفحات شما را فعلاً در نتایج گوگل نمایش ندهد و این موضوع بیشتر به سئو سایت شما ارتباط دارد و موضوعی با نام سندباکس گوگل بیشتر معنی پیدا میکنه.
برای این روش نیازی به هاست نیست و فقط به آدرس سایت و قسمت مدیریت سایت یا وبلاگ نیاز داریم.
1- مطابق تصویر پایین آدرس وب سایت خودتان را با توجه به www یا http و https وارد کنید. در وارد کردن این آدرس دقت به خرج دهید.
2. بعد از وارد کردن آدرس گوگل 5 راه برای تأیید کردن آدرس پیش روی شما میگذارد. (هدف از تأیید کردن آدرس در اصل تأیید هویت شما به عنوان مالک سایت است)
روش اول – بار گذاری فایل در هاست: این روش بسیار ساده است. کافیست فایل گوگل را دانلود کرده و در شاخه اصلی هاست خودتان آن را آپلود کرده و روی دکمه VERIFY کلیک کنید.
روش دوم – تگ اچ تی ام ال: در این روش گوگل به شما یک تگ اچ تیام ال خواهد داد و لازم است این تگ اچ تیام ال را در هدر قالب خودتان قرار دهید. در صورتی که از وردپرس استفاده میکنید پیشنهاد میدهیم افزونه یوست سئو را نصب کنید و مطابق روش زیر جلو بروید.
ابتدا مطابق تصویر زیر تگ اچ تیام ال را کپی کنید.
اگر وبلاگ دارید این کد را در قسمت html سایت خودتون قرار بدید یا اگر سایت دارید ، وارد داشبورد وردپرس شوید و تنظیمات افزونه یوست سئو را باز کنید. در اولین بخش یعنی تنظیمات عمومی یوست سئو از سربرگ بالا روی ابزارهای وبمستر کلیک کنید.
از بخش کد تاییدیه گوگل همان تگ کپی شده را پیست کنید و دکمه ذخیره را کلیک کنید. حالا به گوگل باز گردید روی دکمه VERIFY کلیک کنید. تمام.
روش سوم – تایید با گوگل آنالیتیکس: در صورتی که از آمارگیر گوگل استفاده میکنید کار بسیار سادهتر است.
فقط روی دکمه تأیید کلیک کنید تا فرایند تأیید انجام شود. البته باید ایمیلی که در گوگل آنالیتیکس ثبت نام کردهاید با ایمیل فعلی شما یکسان باشد.
روش چهارم – گوگل تگ منیجر: ابزار جذابی توسط گوگل است برای اینکه بدون نیاز به تغییر کدهای سایتتان از طریق گوگل یک سری کدها به سایتتان اضافه کنید.
در مقاله دیگری در مورد این ویژگی صحبت خواهیم کرد. اما اگر از آن استفاده میکنید مشابه گوگل آنالیتیکس تأیید سایت شما آسان است.
مطالب مشابه این نوشته در بلاگ یک آکادمی
The post چطوری سایت رو در سرچ کنسول گوگل ثبت کنم؟ +حرفه ای 2023 appeared first on یک آکادمی.
ارسال دیدگاه
دیدگاه کاربران
0